FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Guus Til gelinkt aan overstap naar Feyenoord’

Feyenoord is naarstig opzoek naar versterkingen. En één van de namen die in het geruchtencircuit rond gaat is die van Guus Til. Volgens clubwatcher Martijn Krabbendam is het helemaal geen toeval dat de aanvallende middenvelder wordt genoemd.

“Til was ooit de eerste speler die Arne Slot naar De Kuip haalde. Hij wist hoe de nieuwe trainer werkte en kon de spelers bij de hand nemen. Til had meteen invloed. Met zes goals in zes duels loodste hij Feyenoord door de voorrondes van de Conference League. In de Eredivisie werd hij clubtopscorer met vijftien goals. Hij deed waarvoor Feyenoord hem had gehaald.”

Aangezien Til bij PSV voorlopig weinig aan spelen toekomt, denkt de journalist dat Feyenoord een goede optie is voor de middenvelder. “Til zou zijn carrière weer nieuw leven kunnen inblazen onder een trainer die altijd het beste in hem naar boven wist te halen, met – dit keer zeker – de Champions League. Voor Feyenoord is Til een optie die de club nog niet heeft geconcretiseerd.”

2 thoughts on “‘Guus Til gelinkt aan overstap naar Feyenoord’

  1. zou voor hem zelf beter zijn, qua kwaliteit die hij bij Feyenoord liet zien en nu bij PSV inderdaad best een groot verschil

  2. dacht toch echt serieus dat Feyenoord naar snelheid op zoek was en dat zie ik dus niet zo zitten met Til, houten Klaas voetballend middelmatig maar ja, als je budget het niet toelaat moet het maar, zoals het nu gaat is het ook bagger

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *