FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord in gevecht met Arsenal om Braziliaan (23)’

Feyenoord heeft interesse in de 23-jarige Braziliaanse middenvelder Joao Paulo Bitello. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Hij speelt in eigen land voor Gremio. De Rotterdammers zouden zelfs al concrete stappen voor hem hebben gezet.

Hij voetbalde zich via de Onder 20 van Gremio naar de hoofdmacht van de nationale topclub, waar hij samenspeelt met spits Luis Suárez. Zijn contract loopt tot december 2025 door, zijn marktwaarde wordt geschat op ongeveer zeven miljoen euro.

Met 89 officiële wedstrijden (en daarin 17 goals en 7 assists) maakte Bitello in zijn vaderland al veel indruk namens Gremio. De technicus kan prima uit de voeten als centrale middenvelder, linksbuiten én als rechtsbuiten.

1908.nl meldt: “Feyenoord heeft deze window al in een vroeg stadium de eerste contacten gelegd om een transfer van de grond te krijgen en zoekt ondertussen ook verdere concrete toenadering. Ook Premier League-club Arsenal zit achter Bitello aan, maar pakte nog niet formeel door. Bitello staat open voor het avontuur in de UEFA Champions League wat Feyenoord kan bieden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *