FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Oud-Feyenoorder gaat tekenen bij Liverpool’

Sofyan Amrabat staat voor een toptransfer naar Liverpool. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van. Manchester United en Atletico Madrid waren ook voor hem in de markt maar hij kiest voor een avontuur bij ‘The Reds’.

Sinds hij schitterde op het WK in Qatar hoopt Amrabat, nu speler van Fiorentina, op een fraaie overstap. Liverpool is op zijn beurt hard op zoek naar middenvelders, nadat het bot ving bij Moises Caicedo en Romeo Lavia, die allebei naar Chelsea gingen. Daardoor lijkt Amrabat op korte termijn de overstap naar Anfield te maken.

Aanvankelijk behoorde Liverpool niet tot de partijen die in de markt waren voor Amrabat, in tegenstelling tot het Manchester United van Erik ten Hag. The Red Devils moesten eerst echter spelers verkopen, waardoor de ploeg van Jürgen Klopp nu toe kan slaan.

Het is niet duidelijk hoe hoog de transfersom is die Liverpool betaalt. Eerder bereikte West Ham United een akkoord met Fiorentina over een bedrag van 35 miljoen euro voor Amrabat, maar de Marokkaans international bedankte voor een overstap naar Londen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *