FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-sterkhouder kan nog altijd gaan: ‘we hebben nog even te gaan’

Rob Jansen, de zaakwaarnemer van Lutsharel Geertruida sluit een zomerse transfer van zijn client niet uit. Dit laat hij blijken in de KieftJansenEgmondGijp podcast. De verdediger van Feyenoord was onlangs dichtbij een overstap naar RB Leipzig, maar deze deal ketste uiteindelijk af.

“Voor iedereen is het tegengevallen. Voor hem zelf, voor het management. Ook voor Feyenoord”, aldus Jansen over stuklopen van de transfer. Volgens de zaakwaarnemer lag het niet aan Feyenoord, maar aan een blessure bij Leipzig.

Jansen benadrukt dat de transferwindow nog open is en dat een transfer van Geertruida nog niet uitgesloten is. “We hebben nog een paar weken te gaan in de transferwindow. Wie weet wat er daarin nog ontstaat. Wellicht staat er wel een club op. Het is altijd even afwachten.”

Of de Feyenoord-supporters moeten rekenen op een vertrek, durft Jansen niet te zeggen. Geertruida wordt binnen het bedrijf van Jansen begeleid door Leegreg Fer en Seraino Dalgliesh. “Die zijn druk mee bezig om te kijken wat er nog mogelijk is. Dat wil niet zeggen dat een transfer lukt, maar we hebben nog even te gaan”, aldus Jansen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *