FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord pakt uit met multifunctionele aanvaller’

Feyenoord wil zich versterken met de 19-jarige Amerikaan Korede Osundina. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

Hij speelt op dit moment nog voor Orange County uit de Verenigde Staten, waarmee Feyenoord een samenwerkingsverband heeft. Als hij overstapt naar Rotterdam, wordt de aanvaller waarschijnlijk tot het einde van het seizoen uitgeleend aan FC Dordrecht. Hij kan als spits, rechtsbuiten en linksbuiten uit de voeten.

Het is nog wel de vraag wanneer Osundina naar Nederland komt: Feyenoord zou hem deze maand nog willen contracteren, maar kan ook wachten tot eind november. Dan is het contract van de Amerikaanse tiener afgelopen. Hij liep eerder al stage bij Feyenoord, speelde ook in de zogeheten Barça Residency Academy en maakte drie goals in veertig wedstrijden voor Orange County.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *