FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Gaspedaal vol open in deal met Feyenoord’

Het ziet er sterk naar uit dat Marcus Pedersen zijn loopbaan zal gaan voortzetten in de Italiaanse Serie A. Volgens Voetbal International zal de Deense rechtsback namelijk gaan verkassen naar Sassuolo.

Volgens de laatste informatie wil Feyenoord zeven miljoen euro hebben voor de rechtsback en was het laatste bod van Sassuolo om en nabij de vier miljoen euro. Welke partij water bij de wijn heeft gedaan is onbekend, maar de deal gaat doorgang vinden. Eerder werd Pedersen ook gelinkt aan een mogelijke transfer naar Torino, maar Sassuolo lijkt nu de slag te hebben gewonnen.

De 23-jarige rechtsback zit sinds de komst van Bart Nieuwkoop bij Feyenoord in een lastig parket. De verdediger werd van Union Saint-Gillis gehaald om Lutsharel Geertruida te vervangen, maar die zag zijn miljoenendeal met RB Leipzig afketsen. Daardoor heeft trainer Arne Slot met Pedersen, Nieuwkoop en Geertruida nu drie opties op de rechtsbackpositite. De Noor lijkt daardoor niet op veel speeltijd te kunnen rekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *