FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bom onder ultieme Feyenoord-transfer’

De transfer van Luka Ivanusec naar Feyenoord lijkt te gaan afketsen. Hier maakt het medium Voetbal International melding van. Lang leek de transfer in kannen en kruiken te zijn maar nu lijkt het de andere kant op te gaan.

Zoals bekend probeert Dinamo Zagreb de transfer sowieso over de return tegen AEK Athene in de voorronde Champions League heen te tillen. De terugwedstrijd, na een eerdere 1-2 thuisnederlaag, is zaterdag. Feyenoord heeft er dan al twee speelrondes op zitten en Ivanusec zal natuurlijk ook nog eerst moeten settelen en wennen in de havenstad.

“Zonder dat iemand zich er hardop over uitspreekt bij Feyenoord, begint het gevoel te leven dat het wel eens lastig kan gaan worden. Goede speler, maar de club gaat niet eeuwig wachten”, schrijft clubwatcher Martijn Krabbendam van VI. “De bal ligt nu bij de speler. Die moet maar eens laten weten wat hij wil.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *