FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Hij tekent op zeer korte termijn nieuwe huurdeal bij Feyenoord’

Oussama Idrissi lijkt op zeer korte termijn terug te keren bij Feyenoord. De vleugelaanvaller van Sevilla staat namelijk op het punt om een nieuwe huurdeal te tekenen bij de Rotterdammers.

Hier maakt het medium Voetbal International melding van. Idrissi kon ervoor kiezen om aan de slag te gaan in Saoedi-Arabië, maar gaat liever de Champions League in met Feyenoord. Er lijkt geen optie tot koop bedongen te worden in de deal.

Clubwatcher Martijn Krabbendam verwacht (zeer) spoedig witte rook. “De verwachting is dat een akkoord ergens vandaag (donderdag, red.) volgt, zodat de aanvaller zich voor weer een jaar op huurbasis aan de kampioen verbindt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *