FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Journalist haalt uit: ‘Arne Slot is blijkbaar achterlijk’

Journalist Valentijn Driessen begrijpt niets van de keuze van Arne Slot om Quinten Timber afgelopen zondag op ’10’ te laten starten tegen Fortuna Sittard. Dit laat hij weten in de rubriek Koffie Met… van Vandaag Inside.

Als de interviewer stelt dat ‘Slot toch niet achterlijk is’, reageert Driessen: “Blijkbaar wel.” Mats Wieffer en Ramiz Zerrouki completeerden het middenveld. “We weten toch al heel lang dat Timber niet op 10 kan spelen? Hij moet verdedigende middenvelder worden. Hij komt met zijn kwaliteiten nog het dichtst in de buurt bij Kökçü van die drie.”

One thought on “Journalist haalt uit: ‘Arne Slot is blijkbaar achterlijk’

  1. zit helemaal niet te wachten op wat voor mening die Kliko bewoner over Slot en Feyenoord heeft, smerig figuurtje en houdt wel van stemmingmakerij door overal een vuurtje te stoken, let en pas nou maar op dat jouw Kliko niet in de Hens wordt gezet dus kappen met dit “soort”” uitlatingen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *