FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Die Feyenoorder slaat een beetje door’

Willem van Hanegem vindt dat de kritiek op Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer momenteel te ver gaat. Hij was in het duel tegen Fortuna Sittard nogal zelfkritisch en ook verschillende analisten waren niet te spreken over zijn vertoonde spel.

“Ik ben nog niet de Mats van vorig jaar, een beetje zoekende nog”, zei Wieffer onder meer. “Dat is ook wel mooi hoor, zelfkritiek”, is Van Hanegem van mening. “Al slaat hij nu ook een beetje door. Hij speelt niet goed, maar we hebben het toch niet over een periode van drie maanden? Er is één competitiewedstrijd gespeeld”, zegt De Kromme in het Algemeen Dagblad.

Volgens analisten zou Wieffer zich voor een langere periode moeten bewijzen. “Daarom zeg ik als ik kritiek heb op Wieffer er maar meteen bij dat het een goede speler is die nu even heel slecht speelt”, aldus Van Hanegem. “Want ik vind dat bewijzen allemaal onzin.”

“Hij heeft het toch laten zien? Bij Feyenoord in de Eredivisie én in Europa, en ook gewoon bij Oranje. En dat gezanik dat hij alleen maar goed was omdat hij naast Orkun Kökcü stond, dat is gewoon allemaal interessantdoenerij. Nonsens”, is Van Hanegem van mening.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *