FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft beet en haalt oude bekende terug’

Oussama Idrissi keert terug bij Feyenoord. De vleugelaanvaller van Sevilla is akkoord gegaan met een nieuwe huurperiode. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Hij zal vermoedelijke snel gaan aansluiten bij de selectie van trainer Arne Slot.

Het was duidelijk dat Feyenoord nog graag een buienspeler wilde toevoegen aan de selectie. Idrissi was daarvoor al een langere tijd in beeld, maar ook de naam van Luis Sinisterra viel in het Maasgebouw. Nu Idrissi lijkt de gaan komen, is de kans klein dat Feyenoord de Colombiaanse vleugelflitser ook nog gaat halen. De Rotterdammers zijn zoals bekend ook nog in de markt voor Luka Ivanusec, die over moet komen van Dinamo Zagreb. De komst van de Kroatisch international hopen de Rotterdammers zo snel mogelijk af te ronden.

Idrissi lijkt in ieder geval eerder gepresenteerd te worden bij Feyenoord, dat hem vermoedelijk opnieuw zal huren van Sevilla. De linksbuiten heeft zelf in ieder geval een persoonlijk akkoord bereikt met Feyenoord. De Rotterdamse club moet de deal nog wel afronden met de Spanjaarden, maar dat wordt gezien als slechts een formaliteit. Vorig seizoen kwam Idrissi ook uit voor Feyenoord. Destijds maakte de aanvaller vooral in de tweede seizoenshelft een sterke indruk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *