FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan komst van geliefde Kroaat vergeten’

Feyenoord lijkt naast de komst van de Kroatische middenvelder Luka Stojkovic te grijpen. Volgens het medium Jutarnji-list is hij namelijk succesvol medisch gekeurd door Dinamo Zagreb.

Volgens het medium heeft Dinamo Zagreb een akkoord bereikt met Lokomotiva Zagreb over een bedrag van drie miljoen euro, met daar bovenop bonussen en een doorverkooppercentage van tien procent. Stojkovic zou vrijdag of begin volgende week tekenen.

Begin deze week werd nog gemeld dat de komst van de 19-jarige Kroaat naar Feyenoord zeer realistisch was. De Rotterdammers zien in Stojkovic de vervanger van Ezequiel Bullaude, die verhuurd is aan Boca Juniors.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *