FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord is het wachten meer dan zat’

Feyenoord wacht al maanden op de komst van Luka Ivanusec. Directeur Dennis te Kloese wil nu opheldering van zijn werkgever Dinamo Zagreb over de situatie. Volgens het Algemeen Dagblad is hij het wachten meer dan zat.

Alles lijkt in kannen en kruiken: Ivanusec moet voor 8,5 miljoen euro de overstap maken naar De Kuip, waar een vijfjarig contract klaarligt. Dinamo Zagreb heeft echter de hakken in het zand gezet. Het moet nu snel in orde zijn, stelt Te Kloese. Anders schakelt Feyenoord door naar alternatieven. “Die hebben we”, zegt de algemeen en technisch directeur van Feyenoord in het AD.

Helemaal gerust is Te Kloese er niet op. “Die (alternatieven, red.) wachten ook niet. Straks hebben we niets.” Feyenoord eist daardoor opheldering van Dinamo Zagreb. Het zou helpen als de Kroaten zaterdag van AEK Athene verliezen in de derde voorronde van de Champions League. Op dat scenario hoopt ook Ajax, dat wacht op Josip Sutalo.

In de tussentijd is Oussama Idrissi wel op weg naar Feyenoord. Hij wordt waarschijnlijk nog een jaar gehuurd van Sevilla. Arne Slot laat zich niet leiden door alle transferhectiek. Liever houdt de trainer zich bezig met zijn huidige elftal. “Want daar heb ik invloed op”, zegt hij. “Ik ben aangesteld om Feyenoord zoveel mogelijk te laten winnen. Het kan helpen als je er spelers bij krijgt. Maar dat hoeft niet altijd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *