FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord sloeg bod van vijftien miljoen euro af’

Mats Wieffer staat er goed op bij de Italiaanse clubs. Volgens het medium Sky Sports deed Lazio Roma onlangs een bod op hem van maar liefst vijftien miljoen euro. Maar Feyenoord wees deze bieding resoluut af.

Ze schrijven dat Lazio naast vijftien miljoen euro ook nog een eigen speler had betrokken bij de deal, maar de Rotterdammers bleken niet geïnteresseerd. Wieffer werd vorige zomer voor bijna zes ton opgehaald bij Excelsior en heeft zich inmiddels flink ontwikkeld bij de landskampioen. Wieffer mocht zich vanwege zijn sterke seizoen onder meer bij Oranje melden.

Wieffer is het seizoen ietwat ongelukkig begonnen, maar Feyenoord heeft al het vertrouwen in de middenvelder, zo liet trainer Arne Slot vrijdag al weten op een persconferentie. Wieffer ligt tot 2027 onder contract in Rotterdam, waardoor Feyenoord de hoofdprijs kan vragen. De club lijkt echter niet geïnteresseerd om vroegtijdig afscheid te nemen. De geschatte marktwaarde van Wieffer is het afgelopen jaar omhooggesprongen en staat nu op vijftien miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *