FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik wil het niveau bij Feyenoord hier ook halen’

Fenerbahce pakte Europees uit met twee fraaie overwinningen op NK Maribor. Trainer Ismail Kartal ziet zijn ploeg groeien en is complimenteus voor oud Feyenoord-middenvelder Sebastian Szymanski.

Donderdagavond won Fener mede door goals van Dusan Tadic en Sebastian Szymanski met 0-3 in Slovenië. “Mijn spelers hebben met heel veel tactische discipline gespeeld, de taken uitgevoerd en alles gegeven op het veld”, vertelt Kartal na afloop trots op het clubkanaal.

“Ik zie verbetering bij al mijn spelers. Tadic’ kwaliteiten en inbreng zijn nu al onbetwist, Szymanski speelt ook geweldig. Elke dag weet hij zichzelf weer te verbeteren en toont hij inzet”, prijst hij. De oud-Feyenoorder zit op zijn plek in Istanbul. “Ik had een goed seizoen bij Feyenoord en ik wil dat niveau ook hier halen. Ik ben blij dat dit lukt aan het begin van het seizoen. De trainer toont vertrouwen en als ik dat voel, kan ik goede wedstrijden spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *