FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord richt pijlen op linksbuiten van River Plate’

Feyenoord heeft een nieuwe speler in het vizier. Zo zouden ze bezig zijn met de linksbuiten Esequiel Barco die in eigen land speelt voor River Plate.

Directeur Dennis te Kloese is nog altijd bezig met het aantrekken van Luka Ivanušec, maar zit niet stil. Als de club niet slaagt in het aantrekken van de Kroaat, dan moet Feyenoord schakelen naar andere doelwitten. Een van de spelers die nu onder interesse staat van de ploeg is Barco. 1908.nl meldt dat de Argentijn ongeveer acht á tien miljoen euro moet gaan kosten. Te Kloese wil namelijk voorkomen dat Feyenoord uiteindelijk naast Ivanušec grijpt en dat er dan geen tijd meer is om over te schakelen op andere doelwitten. Daarom wordt er nu ook al contact gelegd met River Plate.

Het zaakwaarnemersbureau die mandaat heeft op Barco heeft de speler zelf aangeboden bij Feyenoord. De club heeft deze transferperiode al vaker zaken gedaan met deze zaakwaarnemers, waardoor de Te Kloese weet met wie hij zaken doet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *