FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik denk dat Feyenoord er goed aan doet om hem te verkopen’

Michiel Kramer denkt dat Feyenoord er goed aan doet om Marcus Pedersen te verkopen aan het Italiaanse Sassuolo. De clubs zouden een akkoord hebben bereikt over een transfer.

Clubwatcher Dennis van Eersel licht het één en ander toe. “Inclusief bonussen vertrekt hij voor acht miljoen euro, en hij is voor pak ‘m beet twee miljoen euro gehaald”, zegt Van Eersel bij FC Rijnmond. “Dat is mooie winst voor een speler die nooit helemaal onomstreden was bij Feyenoord.”

Oud-Feyenoorder Michiel Kramer vindt het goed van Feyenoord dat ze de Noor gaan verkopen. “Ik denk dat hij aanvallend echt wel kwaliteiten heeft, maar hij is verdedigend vooral kwetsbaar. Hij kon veel compenseren met snelheid en dat is voor een verdediger altijd wel prettig.”

“Maar als je kijkt naar Geertruida of nu Nieuwkoop, ik denk dat die aan de bal gewoon veel beter zijn dan Pedersen. Ik denk dat Feyenoord er goed aan doet om hem te verkopen, want als iedereen fit is heb je straks drie rechtsbacks”, aldus Kramer.

One thought on “‘Ik denk dat Feyenoord er goed aan doet om hem te verkopen’

  1. toch zal ik altijd respect hebben voor deze jongen die ten koste van alles zijn uiterste best heeft gedaan elke wedstrijd dat hij er stond, wens hem veel S6 in de toekomst

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *