FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot baalt als een stekker bij Feyenoord

Arne Slot baalt als een stekker Feyenoord de komende tijd wederom geen beroep kan doen op doelman Justin Bijlow. Vandaag werd bekend dat hij een breuk heeft opgelopen in zijn linkerpols.

“Een schot op doel van zo’n zestien à twintig meter”, zegt Slot bij ESPN over de aanleiding van Bijlows blessure. “Dit komt natuurlijk heel hard aan. Ik denk dat iedereen wel kan begrijpen dat hij snakt naar een volledig seizoen. Als je dan al bij de tweede wedstrijd weken eruit ligt, dan komt het voor hem hard aan. Wij missen met hem een goede speler.”

Bijlow wordt zondag tegen Sparta Rotterdam vervangen door Timon Wellenreuther. Kostas Lamprou is de tweede doelman. Of Feyenoord de transfermarkt opgaat voor een extra keeper, kan Slot nog niet zeggen. “Ik focus me nu op de wedstrijd. Na vandaag zullen we met de betrokkenen gaan praten over hoe we dit gaan oplossen: houden we het zo of moeten we er iemand bij halen? Dat is nú niet mijn grootste zorg.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *