FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Slot analyseert: ‘Dat is juist iets wat ons normaal niet overkomt’

Feyenoord kwam vandaag niet verder dan een 2-2 gelijkspel op bezoek bij Sparta. Trainer Arne Slot heeft kunnen zien dat er nog veel werk aan de winkel is voor de regerend landskampioen.

“Een bevestiging waar we voorlopig staan, namelijk een elftal dat moeite heeft om het vele balbezit om te zetten naar kansen”, begint Slot voor de camera van ESPN. “Nu kregen we het ook nog voor elkaar om de bal te verliezen en de counter weg te geven, dat is juist iets wat ons normaal niet overkomt. Ik zag ook weer een elftal dat nooit opgeeft en tot de laatste minuut blijft vechten. Eigenlijk veel van hetzelfde, zou ik zeggen.”

Slot was dan ook absoluut niet tevreden met wat hij zag tijdens de eerste helft en de oefenmeester greep tijdens de rust dan ook in. “De eerste helft zijn we heel vaak aan de zijkant doorgekomen, maar dan lukt het ons niet om gevaarlijk in de zestien te arriveren. Bij onze invallers lukte dat beter en toen hebben we nog voldoende mogelijkheden gehad om in ieder geval sneller de aansluitingstreffer te maken”, aldus Slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *