FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet bod resoluut worden afgewezen’

Het Argentijnse River Plate heeft een eerste bod van Feyenoord op Esequiel Barco resoluut van tafel geveegd. Hier maakt het medium TyC Sports melding van.

Slot wil nog altijd een linker aanvaller, die ook op ’10’ kan spelen, aan de selectie toevoegen. Met Luka Ivanusec heeft het een uitstekende optie op het oog, maar het is de vraag of Dinamo Zagreb wel wil meewerken aan zijn komst. Daarom is technisch directeur Dennis te Kloese bezig met een alternatief.

Barco zou als een goede, tweede optie dienen. De Argentijnse aanvaller staat nog altijd onder contract bij Atlanta United, dat hem heeft verhuurd aan River Plate. De laatste club krijgt in januari 2024 met een verplichte optie tot koop te maken, maar zijn huidige werkgever wil graag van hem af.

Zijn belangenbehartigers gingen deze zomer dan ook meerdere Europese clubs af om hem aan te bieden. Feyenoord besloot achter de schermen toe te happen en heeft naar verluidt al een bod bij River Plate neergelegd, dat de club heeft afgewezen. Desondanks is het de verwachting dat Te Kloese snel terug gaat komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *