FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Oranje-international wil contract laten ontbinden’

Georginio Wijnaldum wil zijn contract bij het Franse Paris Saint-Germain laten ontbinden. Hier maakt het medium L’Équipe melding van. De middenvelder is een uitzichtloze situatie beland bij de Europese grootmacht.

Alleen lijken ze niet aan zijn verzoek te willen voldoen. De Franse clubleiding hoopt namelijk nog een transfersom voor Wijnaldum te kunnen ontvangen. De middenvelder heeft nog een contract tot het eind van het seizoen en moet naar verluidt zes miljoen euro kosten.

Wijnaldum traint al enkele weken apart van de selectie van trainer Luis Enrique. Dat doet hij overigens samen met Julian Draxler, Colin Dagba en tot voor kort ook Kylian Mbappé. Laatstgenoemde zit na onenigheid met de directie weer bij de selectie en scoorde afgelopen weekend nog de gelijkmaker in het duel met Toulouse.

One thought on “‘Oranje-international wil contract laten ontbinden’

  1. misschien wat voor Feyenoord, kun je een andere in de opruiming doen en hou je geld over

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *