FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord ziet sterkhouder voor lange tijd wegvallen

Feyenoord kan wederom een lange tijd niet beschikken over doelman Justin Bijlow. Hij heeft namelijk een breuk opgelopen in de pols van zijn linkerhand.

Hij moet ‘meerdere weken’ toekijken, nadat hij zaterdag tijdens de afsluitende training voor de uitwedstrijd tegen Sparta moest afhaken met een pijnlijke pols. Timon Wellenreuther, die vorig seizoen al regelmatig het doel verdedigde, vervangt Bijlow op Het Kasteel.

Het is niet de eerste keer dat Bijlow een polsbreuk oploopt. Begin februari van dit jaar was het ook al raak en toen stond hij ruim twee maanden aan de kant. Daardoor kwam Bijlow in het kampioensjaar van Feyenoord niet verder dan 25 wedstrijden in de Eredivisie. Eerder stond hij aan de kant met blessures aan zijn voet en knie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *