FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord lijkt kansloos te zijn in de strijd om hem’

Feyenoord lijkt te moeten afhaken in de strijd om de Braziliaanse middenvelder João Paulo Bitello. De speler van Gremio heeft namelijk een fors prijskaartje om zijn nek hangen.

Clubs moeten voor hem tien miljoen euro aftikken. De kopende club kan in dat geval rekenen op 70 procent van de transferrechten van de middenvelder. Zodoende lijkt het vanwege de hoge financiële kosten een lastig verhaal te gaan worden voor Feyenoord.

Feyenoord is niet de enige ploeg met interesse in Bitello, daar ook FC Porto zijn komst wel zou zien zitten. De Portugezen verkochten Otávio voor een recordbedrag van zestig miljoen euro aan Al Nassr en zouden in hem de gedroomde opvolger zien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *