FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord brengt eerste formele bod uit’

Feyenoord heeft een eerste bod uitgebracht op de 21-jarige Argentijnse vleugelflitser Esequiel Barco. Hier maakt de journalist César Luis Merlo melding van.

Het bod zou echter niet in de smaak gevallen zijn bij de huidige club van Barco, River Plate. Feyenoord zou een bod gedaan hebben, waarmee het het grootste deel van de transferrechten in handen zou krijgen.

Voor River Plate maakte Barco inmiddels dertien doelpunten en gaf hij acht assists in 81 wedstrijden. De Argentijn zijn favoriete positie is linksbuiten, maar hij kan ook uit de voeten als aanvallende middenvelder. Daarmee lijkt hij vooral als alternatief van Ivanusec gezien te worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *