FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil transferklapper vandaag nog afronden’

Dinamo Zagreb is gisteren door AEK Athene uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League. En dit betekend goed nieuws voor Feyenoord in de strijd om Luka Ivanusec. Ze willen hem op korte termijn naar Rotterdam halen.

AEK Athene speelde met 2-2 gelijk en dat was genoeg om door te gaan naar de play-offs van de Champions League. Eerder wonnen de Grieken met 1-2 op bezoek bij de Kroaten. AEK neemt het nu op tegen het Royal Antwerp van Mark van Bommel.

De uitschakeling van Ivanusec en Dinamo Zagreb is goed nieuws voor Feyenoord. De Rotterdamse club gaat volgens 1908.nl zondag opnieuw om tafel met de Kroaten om de transfer van Ivanusec af te ronden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *