FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Die Feyenoorder sloeg door, leek wel zelfkastijding’

Voormalig voetballer en huidig analist Mario Been heeft vorige week met verbazing gekeken naar het verhaal van Mats Wieffer. De Feyenoorder was nogal kritisch over zijn eigen spel tegen Fortuna Sittard.

“Het leek wel zelfkastijding”, vertelt Been aan de NOS over het interview wat Wieffer gaf na afloop van het duel tegen Fortuna Sittard. “Dit is hoe ik Mats ken. Oprecht. Eerlijk. Een strebertje. Bij Excelsior was dat ook al zo. In Nederland hebben wij problemen met mensen zonder zelfkritiek, maar dit sloeg wel door.”

“Zo slecht was het tegen Fortuna niet, maar hij geeft een interview alsof hij niet kan voetballen”, gaat de voormalig Feyenoorder en huidig analist verder. “Dat is helemaal niet waar. Hij heeft gewoon twee wedstrijden een mindere fase. Dat kan toch?”

“Dit is ook nog jeugdigheid en onervarenheid. Ik zou er niet te zwaar aan tillen, maar door dit interview wordt het wel een issue voor de buitenwereld. Hij legt zichzelf te veel druk op en wil het team op sleeptouw nemen. Ik vind het wel goed dat Arne Slot hem erop heeft aangesproken”, aldus Been.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *