FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Slot: ‘Ik denk dat we sowieso een keeper moeten aantrekken’

Een flinke dreun voor Feyenoord en trainer Arne Slot. Ze moeten het namelijk de komende tijd doen zonder doelman Justin Bijlow. Op de training heeft hij een breuk opgelopen in zijn linkerpols.

“Ik denk dat we sowieso een keeper moeten aantrekken”, wordt hoofdtrainer Arne Slot na afloop van het duel tegen Sparta geciteerd door De Telegraaf. “We moeten dan goed bedenken wat we willen. Wordt het een eerste doelman die de voorkeur krijgt boven Timon, of kiezen we juist voor iemand achter Timon? En wat kost dat? We moeten goed nadenken hoe we dit gaan aanpakken.”

Slot wil zich echter ook nog verder roeren op de transfermarkt. “Maar we zijn geen club waar we het geld onbeperkt kunnen uitgeven. We kunnen niet drie keer 10 miljoen euro betale”, gaat de oefenmeester verder. “Als we in een keeper investeren, hebben we minder te besteden op andere plekken.”

Zo hoopt Feyenoord nog altijd op het aantrekken van Luka Ivanusec van Dinamo Zagreb. “Ivanusec is één van de spelers waar we interesse in hebben. Bij mijn weten is het niet zo dat de handtekeningen al gezet waren voor het geval Dinamo zou worden uitgeschakeld in de Champions League”, aldus Slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *