FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord bereikt akkoord en staat voor fraaie transfer’

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met het Tsjechische Slavia Praag over de transfer van Ondrej Lingr. Hier maken zowel De Telegraaf als het fanmedium 1908 melding van. Het zou gaan om een huurconstructie met verplichte optie tot koop.

De transfer van Lingr naar Feyenoord is volgens 1908 maandag in een ‘stroomversnelling’ geraakt. Vervolgens is binnen 24 uur alles afgehandeld. 1908 en De Telegraaf melden dus dat het gaat om een huurovereenkomst met Slavia Praag, de (vooralsnog) huidige club van de 24-jarige Lingr. ‘Aan de huurdeal zit een verplichte koopoptie vast, maar dat biedt als voordeel dat een club dan niet meteen een forse transfersom hoeft neer te tellen en wel al over de speler kan beschikken’, zo is te lezen in de ochtendkrant.

Lingr, die Feyenoord uiteindelijk 4 miljoen euro zal gaan kosten, wordt naar verluidt op korte termijn gepresenteerd in De Kuip. Drie jaar terug betaalde Slavia Praag nog 5 ton voor hem. De aanstaande komst van de nummer 10 heeft mogelijk ook gevolgen voor het verdere transferbeleid van de regerend landskampioen. Het is onwaarschijnlijk dat zowel Luka Ivanusec als Oussama Idrissi nog richting Rotterdam komen. Vermoedelijk gaat Feyenoord kiezen tussen de twee.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *