FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet onderzoeken waarom dit zo vaak gebeurt bij hem’

Joop Hiele hoopt dat Feyenoord gaat onderzoeken hoe het komt dat Justin Bijlow de laatste jaren zoveel zware blessures heeft gehad. De voormalig doelman maakt zich zorgen om hem.

Bijlow moest afgelopen zondag het duel van Feyenoord met Sparta Rotterdam aan zich voorbij laten gaan. De reden: de keeper heeft een breuk opgelopen in de pols van zijn linkerhand, waardoor hij ‘meerdere weken’ moet toekijken. Een dergelijke blessure is hem al vaker overkomen. “Feyenoord moet eens gaan evalueren en onderzoeken waarom dit zo vaak gebeurt bij hem”, aldus Joop Hiele tegenover de NOS. “Dan kom je erachter of dit al dan niet een ongelukkige samenloop van omstandigheden is geweest.”

De inmiddels 64-jarige Hiele uit zijn zorgen. “Wat ik begrijp, is dat dit weer een ongelukkige situatie was. Wat van ik van Arne Slot ook begreep zijn het verschillende blessures”, vervolgt de sluitpost van weleer, die van harte hoopt dat er volop onderzoek wordt gedaan naar de onderliggende oorzaak. “Het kan toch geen kwaad om te onderzoeken waarom dit steeds gebeurt? Ik zeg niet dat dit intern nog niet is gebeurd, daarvoor sta ik er te ver van af. Ik zou het in ieder geval overwegen. Welke blessures zijn het geweest, in welke situaties? Hadden ze die kunnen voorkomen?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *