FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat los en pakt uit met drieklapper’

Feyenoord gaat los op de transfermarkt. De Rotterdammers zijn momenteel bezig met het binnenhalen van drie nieuwe spelers. Het gaat om Luka Ivanusec, Ondrej Lingr en Korede Osundida. Laatstgenoemde speelt voor het Amerikaanse Orange County, waar ‘De Stadionclub’ een samenwerkingsverband mee heeft.

Het fanmedium 1908 noteert: “Osundina is momenteel in Rotterdam om zijn overgang af te ronden. De Amerikaanse jongeling ondergaat met enkele uren zijn medische keuring. Wanneer de veelzijdige snelheidsduivel die keuring met succes doorstaat, wordt hij vervolgens uitgeleend aan alliantieclub FC Dordrecht.”

Verder is ook Ivanusec nu écht hard op weg naar Feyenoord, weet het medium Ofenziva. Ivanusec zou naar verluidt zelfs donderdag al niet meer ingezet gaan worden (voorronde Europa League) en kost tien miljoen euro plus bonussen en een doorverkooppercentage van 15%.

Tot slot wordt Lingr (24) de opvolger van Sebastian Szymanski en/of Ezequiel Bullaude. Lingr moet voor vier miljoen euro overkomen van Sparta Praag (huur met optie tot koop).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *