FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord haakt af voor flitser, target blijkt te duur’

Feyenoord heeft niet langer interesse in de Argentijnse flitser Esequiel Barco. Hij is simpelweg te duur voor de Rotterdammers en daarom kijken ze verder.

Zijn werkgever River Plate verlangt naar verluidt ruim tien miljoen euro voor de middenvelder annex vleugelaanvaller. Feyenoord is niet bereid een dergelijk bedrag op tafel te leggen. Daarmee lijkt het hoofdstuk Barco gesloten voor de ploeg trainer Arne Sot. Waar zijn komst naar Rotterdam niet meer aan de orde is, is de mogelijke deal van Luka Ivanusec wel zo goed als afgerond. Naar verwachting is het een kwestie van tijd voordat de Kroatisch international de overstap maakt naar De Kuip.

Naast Ivanusec staat ook Ondrej Lingr op het punt om zijn handtekening te zetten onder een contract bij Feyenoord. De Tsjech komt over van Slavia Praag, dat inmiddels een akkoord heeft bereikt met de Rotterdammers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *