FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord zet twee medische keuringen in de agenda’

Feyenoord hoopt zich binnen enkele dagen te kunnen versterken met zowel Luka Ivanusec en Ondrej Ling. Hier maakt De Telegraaf melding van. De medische keuringen van beide spelers zouden al staan ingepland.

Met de komst van Ivanusec heeft trainer Arne Slot zijn droomkandidaat voor de positie van aanvallende middenvelder in huis. De 24-jarige Kroaat komt over van Dinamo Zagreb en gaat maximaal acht miljoen euro kosten, klinkt het. Via bonussen kan dat bedrag nog iets oplopen, maar zeker is dat Feyenoord het onder de tien miljoen euro weet te houden.

Lingr maakt de overstap van Slavia Praag. De eveneens 24-jarige spelmaker, die zowel op ‘tien’ als op de flanken uit de voeten kan, wordt voor één seizoen gehuurd. Feyenoord bedingt een verplichte koopoptie van ‘enkele miljoenen’ euro’s. Op die manier hoeven de Rotterdammers deze zomer nog geen transfersom op tafel te leggen voor Lingr. De verwachting is dat het bedrag onder de vier miljoen euro blijft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *