FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik vind dat Feyenoord op transfergebied heeft gefaald’

Feyenoord pakte deze zomer uit met de komst van een aantal nieuwe spelers. Toch verloopt de inpassing van deze nieuwelingen tot op heden moeizaam.

“Wat ik zo ontzettend pijnlijk vind voor Feyenoord, is dat ze jaarlijks drie transferperiodes achter een spelertje van Twente hebben aangezeten”, begint Hugo Borst in Panenka van het Algemeen Dagblad. “Dat was het ontbrekende puzzelstukje, die zit nu op de bank.”

“Die hadden ze al in huis: Timber en Wieffer zijn een beetje dezelfde spelers als Zerrouki. Waarom is er geen nummer 10 gescout?” De presentator geeft aan dat Feyenoord bezig is met Luka Ivanušec. “Nee, dat is een linksbuiten. Ik heb de echte kenners gesproken die zeggen: dat is een puur linksbuiten. Dat is ook geen echte 10”, reageert Borst. “Ik vind dat Feyenoord op transfergebied heeft gefaald.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *