FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Hij is precies het type wat Feyenoord nodig heeft’

Feyenoord gaat zich op korte termijn versterken met de Slowaakse middenvelder Onder Lingr. Hij speelt voor Slavia Praag en is daar ploeggenoot van de Nederlandse spits Mick van Buren. Die is enthousiast over hem. “Feyenoord heeft nu alleen maar middenvelders die de bal in hun voeten willen hebben. Ondrej is ook zonder bal goed.”

“Hij heeft in zijn spel ook wel wat weg van Guus Til, maar aan de bal is Ondrej misschien nog wat beter”, zo vertelt Van Buren aan het Algemeen Dagblad. “Ik ken hem al een tijdje, heb vaak met hem gespeeld. Hij is een heel goede voetballer. Wat ik dacht toen ik de geruchten las? Dat hij precies het type is wat Feyenoord op dit moment nodig heeft en wat goed bij Feyenoord past. Dit is een goede aanwinst voor Feyenoord.”

Volgens Van Buren zijn alle ingrediënten aanwezig voor Lingr om te slagen. “Hij heeft inderdaad veel diepgang in zijn spel en neemt zijn ploeggenoten ook mee met zijn agressiviteit en beweeglijkheid. Hij geeft een ploeg het gevoel om de tegenstander op te jagen. Ik denk dat de speelstijl van Feyenoord en Slavia redelijk overeenkomen, dus zal hij daar goed in meekunnen. Ik denk zeker dat hij Feyenoord sterker kan maken, vooral omdat ze echt zo’n speler missen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *