FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet flink aan de bak voor Geertruida-opvolger’

Feyenoord houdt nog steeds de verrichtingen van de Braziliaanse verdediger Nino Mota scherp in de gaten. Ze willen hem voor toeslaan mocht Lutsharel Geertruida nog gaan vertrekken deze transferperiode.

Ze zijn alleen niet de enige die azen op zijn handtekening. Ook Al-Shabab heeft zich inmiddels bij Fluminense gemeld. “Als God het wil, zullen we binnenkort Demarai Gray overnemen. Dat is een speler van Everton en het Jamaicaanse nationale team, evenals Nino: een verdediger die onlangs bij het Braziliaanse nationale team kwam”, zo meldt de president van de club uit Saudi-Arabië bij Al-Arabiya.

De komst van Nino naar Feyenoord kan volgens 1908.nl enkel worden afgerond indien Geertruida deze zomer nog vertrekt. Voor de 23-jarige verdediger is veel belangstelling, maar na het afketsen van zijn overstap naar RB Leipzig is er niets concreets.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *