FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Heerenveen wil aanvaller overnemen van Feyenoord’

SC Heerenveen heeft een oogje op Feyenoord-aanvaller Patrik Walemark. Hier maakt de journalist Arjen de Boer van Omroep Fryslân melding van.

De interesse die SC Heerenveen toont in Wålemark is niet concreet. Het is nog onbekend of SC Heerenveen ook daadwerkelijk toenadering gaat zoeken voor de Zweedse buitenspeler. Daarmee is er ook nog geen duidelijkheid of het om een huur of definitieve transfer zou gaan.

Wålemark heeft sinds kort de training bij Feyenoord hervat nadat hij enkele maanden kamptte met een spierblessure. De rol die de Zweed dit seizoen bij Feyenoord kan spelen lijkt onduidelijk, maar een basisplaats lijkt niet in zicht. Wålemark speelde 27 eredivisiewedstrijden namens Feyenoord, waarin hij drie keer trefzeker was. Volgens transfermarkt.nl vertegenwoordigt Wålemark een transferwaarde van vier miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *