FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘ik vind die Feyenoorder echt de beste waar ik tegen heb gespeeld’

Joost van Aken is zeer onder de indruk van Feyenoord-spits Santiago Gimenez. Dit laat hij weten in een onderhoud met het medium Voetbalprimeur.

“Ik vind Giménez echt de beste speler waar ik tegen heb gespeeld”, aldus Van Aken. “Toen speelde hij net bij Feyenoord. Je zag aan zijn loopacties dat hij anders was dan vele andere spitsen. Hij had echt een heel goed gevoel voor timing. Achter elke loopactie zat een idee.”

Gimenez heeft iets wat niet veel spitsen hebben, vervolgt de mandekker. “De meeste spitsen zijn redelijk voorspelbaar. De meeste spitsen gaan naar de eerste of tweede paal. Giménez past zich echter altijd aan aan de positie van de verdediger. Hij maakt het je nooit makkelijk.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *