FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil uitpakken met nieuw contract’

Feyenoord wil het contract van jeugdexponent Quilindschy Hartman openbreken en verlengen. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Ze willen hem belonen voor zijn uitstekende ontwikkeling.

Op dit moment heeft Hartman nog een contract tot medio 2025. Deze moet met twee jaar verlengd worden. Feyenoord is momenteel een aanbod aan het voorbereiden voor de verdediger. Hartman werd deze zomer al gelinkt aan een transfer.

Hartman brak vorig seizoen door bij Feyenoord en had met zijn basisplaats een groot aandeel in de landstitel. Ook dit seizoen is hij vaste basisspeler. Daarnaast is Hartman opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *