FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord richt pijlen op aanvaller van Juventus’

Feyenoord heeft concrete interesse in Juventus-aanvaller Matías Soulé. Hier maakt het medium TyC Sports melding van. De Rotterdammers hebben concurrentie voor hem van het Italiaanse Frosinone.

Hij heeft bij Juventus, waar hij weinig perspectief heeft op speelminuten, nog een contract tot medio 2026. TyC Sports bericht dat ergens in ‘de komende uren’ duidelijk moet worden daar Soulé zijn voetballoopbaan voortzet. Feyenoord en Frosinone zijn de enige twee clubs die op dit moment nog kans maken hem in te lijven.

Het zou gaan om een huurtransfer van één seizoen, inclusief een koopoptie. Soulé heeft bij de Oude Dame onder anderen Federico Chiesa en Timothy Weah voor zich in de pikorde staan. De rechtsbuiten, die ook vanaf de nummer 10-positie kan opereren, speelde 21 wedstrijden in de hoofdmacht van Juve. Daarin was hij goed voor één doelpunt. Dat was op 12 maart van dit jaar tegen Sampdoria.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *