FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Hij heeft een extra geldbedrag aan Feyenoord gegeven’

Feyenoord krijgt een extra steun op financieel gebied. Volgens sportmarkerteer Chris Woerts gaat vastgoedondernemer Bert van den Brink de club ondersteunen met een flinke injectie.

“Hij is een grote Feyenoord-fan. Hij wil die club ook supporten en hij gaat uit het stichtingsbestuur van SC Cambuur, want je mag niet in dienst zijn van twee clubs tegelijkertijd”, zegt Woerts in gesprek met Wilfred Genee bij Vandaag Inside.

Van den Brink heeft een vermogen van zo’n 450 miljoen euro. “Hij heeft een groot aantal Vrienden van Feyenoord uitgekocht”, aldus Woerts. “Hij heeft ook nog een extra geldbedrag aan Feyenoord gegeven. Daarom kunnen ze nu zo actief zijn op de spelersmarkt. Dit is een goede ontwikkeling voor Feyenoord.” Het is niet duidelijk hoeveel geld Van den Brink in de Rotterdamse club wil investeren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *