FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dat gaat een moeilijke zaak voor Feyenoord worden’

Analist Aad de Mos denkt dat Feyenoord het dit seizoen lastiger gaat krijgen dan de vorige jaargang. Toen werden de Rotterdammers kampioen met Orkun Kokcu als aanvoerder.

“Kökcü laat heel wat achter”, begint De Mos in een video-item van Soccernews. “Het middenveld is niet in balans en voor dit ingespeeld is, kunnen ze al wel meer puntenverlies hebben geleden. We zullen donderdag wel zien wat de groepsindeling van de Champions League brengt, maar Feyenoord is zeker nog geen ingespeeld team.”

“Ook niet met de aankopen, want die komen in een heel andere situatie terecht dan ooit”, gaat de oud-trainer verder. “Ze gaan nu dubbele programma’s draaien en op Champions League-niveau. Dan moet je écht sterk zijn om overeind te blijven en geen puntenverlies te lijden. Feyenoord zal een mooi seizoen hebben met mooie wedstrijden, maar het zal niet altijd het resultaat geven wat iedereen denkt dat ze gaan halen.”

“Het zal een moeilijk verhaal worden en ik ben er van overtuigd dat de titel een heel moeilijke zaak voor Feyenoord gaat worden. Ze staan nu al vier punten achter en het zal mij niet verbazen als dat gat nog groter is geworden in de winterstop”, aldus De Mos.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *