FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord richt vizier vol op komst van deze speler’

Feyenoord wil zich op korte termijn gaan versterken met doelman Mikki van Sas. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Ze zijn momenteel on onderhandeling met Manchester City om hem naar Rotterdam te halen.

City zal de negentienjarige Van Sas transfervrij laten gaan, maar niet zonder daar enkele voorwaarden aan te verbinden. De Engelse grootmacht hoopt een terugkoopclausule te bedingen, maar de Rotterdammers zijn daar volgens 1908 niet heel happig op.

Van Sas kwam in het verleden uit in de jeugdopleiding van FC Utrecht, alvorens hij de overstap maakte naar City. De keeper keepte uiteindelijk 54 duels voor verscheidene jeugdelftallen van The Citizens. Daarnaast maakte hij ook drie keer zijn opwachting voor Oranje 019.

De verregaande interesse van Feyenoord in Van Sas komt voort uit de blessure van eerste doelman Justin Bijlow. Eerder op dinsdag maakte het Algemeen Dagblad nog bekend dat ook Nick Marsman, in eerder stadium al speler van Feyenoord, ook nog tot de kandidaten behoorde. Hij lijkt inmiddels niet meer in beeld. Arne Slot en co. hopen van Sas snel te kunnen verwelkomen en vast te leggen voor meerdere jaren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *