FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Ibrahim Afellay start samenwerking met Robin van Persie

Ibrahim Afellay gaat aan de bak bij Feyenoord. Hij gaat zijn vriend Robin van Persie ondersteunen bij de O18 van de Rotterdammers.

Hij liep sinds afgelopen seizoen mee met de jeugdopleiding van Feyenoord. De oud-prof, die ook regelmatig als analist op tv komt, had samen met onder andere Eljero Elia en Karim Saïdi de Onder 16 van de Stadionclub onder zijn hoede.

Komend seizoen wordt Afellay naar verluidt assistent-trainer van niemand minder dan Van Persie. Van het tweetal is bekend dat ze vanuit hun tijd als profvoetballer al goed samen door één deur kunnen. Zeker tijdens de interlands bij Oranje trok het duo al veel samen op.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *