FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan na update opgelucht ademhalen’

Bayern Munchen wil zich versterken met Trevor Chalobah  in plaats van Lutsharel Geertruida. Hij moet de opvolger worden van de vertrokken Benjamin Pavard. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Bayern heeft vannacht een nieuwe huuraanbieding de kant van Chelsea opgestuurd en die wordt op dit moment besproken. Chalobah lijkt bij The Blues niet in het stuk voor te komen en daarom wil hij zelf de overstap graag maken. Bayern ziet in de Engelsman de multifunctionele vervanger van de naar Inter vertrokken Pavard. Het zou gaan om een huurdeal voor één seizoen.

Eerder werd ook Geertruida nadrukkelijk in verband gebracht met de opvolging van Pavard. De Duitse clubleiding leek erg gecharmeerd van de Nederlander, maar ziet in Chalobah toch een goedkopere optie. Feyenoord zal, helemaal op de laatste dag van de transferwindow, de hoofdprijs willen voor Geertruida. Bayern lijkt op dit moment het grote geld te willen gebruiken voor Joao Palhinha als opvolger van Ryan Gravenberch.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *