FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan tweede plaats behalen’

Analist en voormalig topvoetballer Willem van Hanegem is content met de Champions League-loting van zijn club Feyenoord. In de nieuwste aflevering van de podcast Willem & Wessel bespreekt De Kromme de loting van zijn Feyenoord.

Van Hanegem ziet mogelijkheden voor Feyenoord in de groepsfase van de Champions League, waarin de club werd ingedeeld bij Atlético Madrid, Lazio en Celtic. “Het is een gunstige loting,” merkt De Kromme op.

“Het belangrijkste is om tegen Atlético Madrid kalm te blijven en niet in hun spel te laten meegaan. Ze houden er niet van als je hen onder druk zet. Ik denk dat Feyenoord de tweede plaats in de groep kan behalen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *