FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Analist haalt uit: ‘Hij moet nooit meer zijn bek opendoen’

Georginio Wijnaldum zal zijn loopbaan gaan voortzetten in Saudi-Arabie. Hij gaat daar een contract ondertekenen bij Al-Ettifaq. De analisten Johan Derksen en Rene van der Gijp zijn kritisch op deze keuze.

“Dat is een schande”, zegt Derksen bij Vandaag Inside. “Toen ik een grap maakte over Akwasi, hebben ze ons gecanceld. In geen land worden de mensenrechten erger geschonden dan waar hij geld gaat halen. Die gozer moet nooit meer zijn bek opendoen.”

Van der Gijp spreekt ook van een ‘bijzondere transfer’. “Absurd. Als je zo staat voor de medemens, zo wil hij zich profileren, dan is dit wel heel bijzonder. Na een grap over Akwasi was het land te klein. En hij gaat nu daarheen. Dat is gewoon absurd”, aldus de analist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *