FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Maurice Steijn stond op de shortlist van Feyenoord’

Feyenoord hield deze zomer ernstig rekening met een vertrek van trainer Arne Slot. En op de shortlist van de Rotterdammers stonden de namen van Maurice Steijn en Robin van Persie.

Dat meldde Rutger Vinke van Feyenoord Transfermarkt vrijdag in Transferspace op X. Vinke kreeg de vraag wat het plan is van Feyenoord met Van Persie, die momenteel spitsentrainer is bij de eerste selectie. Hij heeft ook, samen met Brian Pinas, de leiding over zowel de Onder 18 als de Onder 19.

Stoomt Feyenoord Van Persie mogelijk klaar voor het trainerschap bij het eerste elftal? “Jawel. Dat zou me niet verbazen”, zegt Vinke. “Toen Slot dreigde weg te gaan, afgelopen zomer, stond hij samen met Maurice Steijn, die nu bij een andere club terecht is gekomen, op de shortlist van Feyenoord.” Steijn was toen nog werkzaam bij Sparta.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *