FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot ziet beste selectie die hij ooit heeft gehad’

Arne Slot kon gisteren na het duel met FC Utrecht zijn geluk niet op. De Rotterdammers wonnen met maar liefst 1-5 en de oefenmeester was zeer content met het getoonde spel van zijn ploeg. Hij noemt dit in het Algemeen Dagblad de beste selectie die hij ooit heeft gehad bij ‘De Stadionclub’.

“Dit Feyenoord is qua voetballend vermogen het beste Feyenoord dat ik heb gezien sinds ik bij deze club werk”, aldus Slot in het Algemeen Dagblad. “Ons voetballend vermogen is groot. Dat vond ik al tegen Sparta als je naar de opbouw keek. Maar nu maken we ook in de eindfase het verschil.”

Daarnaast was Slot lovend over Luka Ivanusec. “Hij brengt iets extra’s. Hij verliest zelden de bal en maakt de juiste keuzes.” De trainer trekt de vergelijking met Igor Paixão in de wedstrijd tegen Utrecht. “Die verloor de eerste drie ballen. Ivanusec is international van een topland, ouder en meer ervaren.”

Met zijn lovende woorden onderstreept Slot dat dit volgens hem het beste Feyenoord is sinds hij bij de club werkt. De oefenmeester stelt zelf dat hij de ploeg hoger inschat dan het elftal dat vorig jaar kampioen werd en de ploeg die in 2022 de Conference League-finale haalde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *