FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Ervaren Oranje-international traint mee met Feyenoord

Georginio Wijnaldum traint vandaag mee met Feyenoord in aanloop naar zijn transfer richting Saudi-Arabie. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

Of hij nog meer mee zal trainen bij de Rotterdammers is onbekend, maar voor maandag sluit hij in ieder geval aan. Wijnaldum rondde op Deadline Day een transfer af naar het Saudische Al Ettifaq. De club uit het Midden-Oosten maakt om en nabij de acht miljoen euro over naar Paris Saint-Germain voor de Nederlandse middenvelder. De periode van Wijnaldum in Parijs is op zijn zachtst gezegd mislukt te noemen.

Bij Al Ettifaq komt Wijnaldum een aantal bekenden tegen uit zijn tijd bij Liverpool. Zo is clublegende Steven Gerrard daar coach en speelt ook Jordan Henderson bij de ploeg. Bij Liverpool kende Wijnaldum zijn meest succesvolle periode als voetballer met onder andere de Champions League en het kampioenschap in Engeland. Eerder speelde hij voor Feyenoord 135 wedstrijden, waarin hij 25 keer scoorde en elf assists gaf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *