FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder: ‘Dat ze concreet zouden worden was wel een verrassing’

Feyenoord pakte de afgelopen transferperiode uit met de terugkeer van Bart Nieuwkoop. Hij kwam over van Union Saint-Gilloise en had niet verwacht zo snel weer terug te keren bij ‘De Stadionclub’.

“Nadat ik weggegaan was bij Feyenoord had ik niet verwacht na twee seizoenen weer terug te mogen keren”, zegt hij in gesprek met SoccerNews. “Een heel mooi belletje en het duurde ook niet lang voordat ik weer terug was.”

De transfer naar Feyenoord kwam voor Nieuwkoop een beetje als een verrassing. “Op zich wel. We hebben wel een klein beetje contact gehouden en ik ben natuurlijk ook nog vaak wedstrijden wezen bezoeken. Dat ze concreet zouden worden was wel een verrassing.”

Inmiddels heeft hij zijn eerste duel voor Feyenoord weer gespeeld. Dat ging niet zoals gepland, want al in de eerste helft kreeg hij een rode kaart. “Dat was een wedstrijd die ik graag anders had gezien. Het was mooi dat ik gelijk mocht starten, dat was positief. Dat ongelukkige momentje had ik liever anders gezien.”

Nieuwkoop staat met Feyenoord voor een avontuur in de Champions League. Waar hij het meest naar uitkijkt? “Ik denk toch wel de thuiswedstrijden. Supporters erachter, avondwedstrijden, mooie sfeer altijd. Ik heb het gelukkig een keer mee mogen maken, dus het is mooi dat we dat dit jaar nog een keer kunnen doen. Dat zijn wel de mooiste wedstrijden”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *